Kingpolis:

Kingpolis richt zich op het leveren, administreren en afhandelen van particuliere (garantie) verzekeringen.  Dit zijn de zogenaamde simple-risk verzekeringen zoals deze bakfietsverzekering.  Daarnaast leveren we fietsverzekeringen, mobiele telefoon verzekering en de Nationale Instrumenten verzekering.

Het proces van aanvragen en afsluiten van de verzekeringen gaat tegenwoordig snel en digitaal. Het is ons streven dat wanneer u ons nodig heeft u zo goed mogelijk te helpen. Dat kan zijn met een vraag over uw verzekering of met het afhandelen van uw schadeclaim.  U zo goed mogelijk te woord staan en, ingeval van schade, zorgen dat u snel weer  onbezorgd kan fietsen.

Ga voor meer informatie over Kingpolis naar www.kingpolis.nl of neem contact op via:

Tel: 0900-0401160
E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Europeesche verzekeringen:

Europeesche Verzekeringen is al ruim negentig jaar de specialist op het gebied van vrijetijdsverzekeringen. Dankzij haar specialisme kan de Europeesche verzekeringsoplossingen bieden die volledig zijn afgestemd op de wensen en omstandigheden van de doelgroep. Klanten van de Europeesche zijn zo verzekerd van een onbezorgde vrije tijd.

Ga voor meer informatie over Europeesche naar www.europeesche.nl

Babboe BV:

De Babboe bakfietsen zijn het initiatief van een aantal ouders die graag een bakfiets wilden hebben maar de bestaande bakfietsen te duur vonden. In 2007 besloten we daarom om in samenwerking met een ingenieursbureau een kwalitatief goede bakfiets te ontwikkelen voor een betaalbare prijs. Hierbij hanteren we de filosofie ‘van Ouders voor Ouders’ en voeren we dit in alles door.  Om de betaalbaarheid van de bakfietsen te realiseren, zetten we regelmatig acties op in samenwerking met sterke en kwalitatieve partners.

Ga voor meer informatie over Babboe bakfietsen naar www.babboe.nl of www.bakfietsen.com

 

Bakfiets verzekering